EKO-FLOR PLUS d.o.o. Oroslavje

EKO-FLOR PLUS d.o.o. Oroslavje

  • najveća privatna tvrtka za skupljanje komunalnog i neopasnog otpada u RH
  • 50.000 kućanstava, 3.000 pravnih osoba i institucija u 50 jedinica lokalne samouprave
  • jedinstvena kompostana, koja čini 1/3 hrvatskih kapaciteta za kompostiranje

Osnovni podaci

Tvrtka: EKO-FLOR PLUS d.o.o.
Sjedište i adresa: Oroslavje, Mokrice 180/C
Osnovna djelatnost: skupljanje, odvoz i zbrinjavanje/obrada komunalnog otpada
Godina osnivanja: 2001.
OIB: 50730247993
Temeljni kapital: 4.977.000,00 kuna
Broj zaposlenih: 250
Uprava: Marijana Palijan, direktorica
Tajana Tomašević, prokurist
Suzana Gabud Repar, prokurist
Nadzorni odbor:

Ivan Pripuz, predsjednik NO
Branimir Radeljić, zamjenik predsjednika NO
Denis Medved, član NO

Kontakt:

Tel: + 385 (049) 587 – 810
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.eko-flor.hr

Općenito

EKO-FLOR PLUS d.o.o., osnovan 2001. godine, najveća je privatna tvrtka u Republici Hrvatskoj koja se bavi skupljanjem miješanog komunalnog i neopasnog otpada.

EKO-FLOR PLUS od osnutka do danas, stalnim ulaganjima i razvojnim ciklusom, pouzdan je partner u gospodarenju otpadom na području 8 županija (Krapinsko-zagorske, Karlovačke, Zagrebačke, Međimurske, Varaždinske, Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije). Vlastiti strojni i vozni park, stotinjak vozila različitih namjena, omogućava uspješno obavljanje svih vrsta usluga, od jednokratnih prijevoza otpada do cjelovitih programa za poduzeća izrađenih po principu „ključ u ruke“.

Usluge EKO-FLOR PLUS-a u gotovo 50 općina i gradova diljem Hrvatske koristi 50.000 korisnika, a tu je i 3.000 pravnih osoba diljem Hrvatske.

EKO-FLOR PLUS ovlašteni je koncesionar za skupljanje otpadnih guma, skupljanje otpadne ambalaže (papir, karton, staklo, plastika i višeslojna otpadna ambalaža), skupljanje skupne i transportne otpadne ambalaže (drvo, tekstil i ostali ambalažni materijali) te oporabu otpadne drvene ambalaže.

EKO-FLOR PLUS posjeduje vlastite sortirnice za selektivno prikupljenu plastiku i papir, a u vlastitim skladišnim prostorima prikupljeni otpad se sortira, obrađuje, kompaktira, a zatim prosljeđuje na daljnju oporabu.

EKO-FLOR PLUS-a, koji zapošljava gotovo 250 djelatnika, ima i kompostanu u Kloštar Ivaniću sa godišnjim kapacitetom od 27.300 tona, što predstavlja trećinu ukupnih hrvatskih kapaciteta za kompostiranje.

Sve usluge kao i proces rada usklađene su sa strategijama i planovima gospodarenja otpadom Republike Hrvatske i Europske Unije, a kvaliteta poslovanja potvrđena je dobivanjem certifikata sukladno normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

EKO-FLOR PLUS d.o.o., MULL-TRANS d.o.o. i NEVKOŠ d.o.o. čine EKO-FLOR Grupu. EKO-FLOR grupacija zapošljava na dan 31. prosinca 2019. ukupno 391 radnika, od toga EKO-FLOR PLUS d.o.o. 287, MULL-TRANS d.o.o. 29, te Nevkoš d.o.o 75.

MULL-TRANS d.o.o. osnovan je 1994. godine, te od 2013. godine zajedno sa EKO-FLOR PLUS d.o.o. djeluje u sklopu C.I.O.S. grupacije. MULL-TRANS pruža usluge za više od 100 pravnih osoba i institucija te oko 3.000 korisnika odvoza komunalnog otpada u 3 JLS.

NEVKOŠ d.o.o., osnovan 1991. godine, ima pet koncesija za skupljanje i prijevoz komunalnog otpada i to za Grad Vinkovce, Općinu Nuštar, Ivankovo, Općinu Tordinci te Općinu Jarmina. Ukupno obuhvaćaju područje od gotovo 50.000 stanovnika. Istodobno, održava čistoću javno-prometnih površina (kolnika, pločnika, trgova, pothodnika, javnih stuba i prolaza).

 


Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok