Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Zagreb, 15. lipnja 2021. – Nakon niza uspješno održanih ekoloških akcija, članovi Ronilačkog kluba Roniti se mora - Zagreb uz pomoć UPA Rostrum - Split i RK Roniti se mora - Šibenik još će jednom podići svoju zastavu Think Green, od 19.-21. lipnja na otoku Visu u gradu Visu te od odbačenog otpada počistiti gradsku rivu, luku i plažu.

 

60 ronioca volontera u partnerstvu sa C.I.O.S. Grupacijom, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, National Geographic Hrvatska, Veleposlanstvom Velike Britanije Zagreb, Gradom Visom te brojnim pokroviteljima prionut će vrijedno na čišćenje podmorja u 22. volonterskoj ronilačkoj ekološkoj akciji Think Green - Vis.

C.I.O.S. Grupacija dugogodišnji je pokrovitelj ekoloških akcija RK Roniti se mora. Kao partner projekta Think Green, Grupacija pruža cjelovitu logističku podršku te osigurava propisanu obradu svih vrsta otpada sakupljenih tijekom ekoloških akcija.

Ronilački klub Roniti se mora već deset godina organizira ekološke akcije Think Green u okviru kojih čisti podmorje, rijeke i jezera diljem Hrvatske, a osim čišćenja djeluje i edukativno, podizanjem ekološke svijesti i ukazivanjem na problem onečišćenja okoliša. Tijekom ove trodnevne Think Green ekološke akcije planira se ukloniti gotovo 10 tona otpada iz podmorja i sa obale Grada Visa.

Program održavanja 22. ekološke akcije „Think Green – Vis 2021“:

 

19.06. subota             - službeno otvorenje 22. ekološke akcije Think Green u 10:30h

                                         - službeno fotografiranje

                                         - podjela zahvalnica svim sudionicima

                                         - prvi zaron od 11 - 12:30h

                                         - drugi zaron 16:30 - 18h

                                         - otvorenje izložbe podvodnih fotografija

20.06. nedjelja           - prvi zaron od 10 - 11:30h

                                         - edukativna radionica za djecu i odrasle o ekologiji mora

                                         - drugi zaron 15:30 - 17h

21.06. ponedjeljak   - prvi zaron od 10 - 11:30h

                                          - drugi zaron 15:30 – 17h


Pozivamo i sve zainteresirane i zaljubljenike u ekologiju koji se nađu na području otoka Visa da se priključe i pomognu u ovoj velikoj trodnevnoj akciji.

be a hero think green

Pretraži!

Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok