Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Zagreb, 30.12.2020. - Nakon stavljanja na raspolaganje Sisačko-moslavačkom županu te gradonačelnicima Siska i Petrinje opreme i mehanizacije C.I.O.S. Grupacije za pomoć i podršku u sanaciji posljedica potresa, kamionima CE-ZA-R-a je stanovnicima područja pogođenih potresom iz Zagreba otpremljena žurna materijalna pomoć - voda, mlijeko i ostale prehrambene namirnice.

Metis d.d., članica Grupacije, donirala je zaštitnu opremu, jakne, maske, čizme, kabanice,… a solidarnost sa stradalima se izravno, u dogovoru sa odgovornim osobama Grada Gline nastavlja svakodnevnom dopremom kruha do Dječjeg vrtića u Glini, odakle se kombi vozilima C.I.O.S. Grupacije hrana i osnovne potrepštine prevoze do ljudi na manje pristupačnim mjestima.

image1image3image5image7image2image4

Pretraži!

Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok