Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Vis, listopad 2020. - u organizaciji Ronilačkog kluba Roniti se Mora, u okviru projekta Think Green, odrađena je dvadeseta u nizu ekološka akcija, ovaj put na otoku Visu. Cilj je bio očistiti podmorje Komiže, koje je, uz plažu Gusarica, čistilo 50 ronioca i nekolicina volontera na obali, a pridružili su im se i mještani Komiže.

 

Izvađeno je preko 200 vreća raznog otpada, desetine auto guma i akumulatora, bokobrani sa brodova, stotinjak metara čeličnih sajli, starih vrša te stolica,… Sakupljeno je otprilike 1,5 tona krupnog otpada i otpada u vrećama.

Količina izvađenog otpada u ovoj akciji nije zanemariva. No, primarni cilj projekta Think Green je zapravo edukacija građanstva, poticanje na odgovornije ponašanje i ukazivanje na sve veću opasnost od zagađenja.

C.I.O.S. Grupa ponosni je dugogodišnji pokrovitelj ekoloških akcija Ronilačkog kluba Roniti se mora. Odluke koje donosimo i aktivnosti koje poduzimamo danas imat će direktan utjecaj na prirodu i okoliš koje ostavljamo budućim generacijama. Do neke nove ekološke akcije, zapamtimo: NO PLASTIC, GO BLUE ili GO GREEN.

metis blueČišćenje podmorja Komiža Roniti se mora 1024x640

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok