Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Sisak, 8. lipnja 2020. – Moderni respirator, donacija C.I.O.S. Grupacije Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, predan je na prigodnoj svečanosti, na kojoj su nazočili župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, ravnatelj bolnice Tomislav Dujmenović i predstavnici C.I.O.S. grupacije Tajana Tomašević i Boro Mioč.

Zahvalivši svim djelatnicima Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ na savjesnom i predanom radu u pružanju kvalitetne medicinske skrbi građanima grada Siska i Sisačko-moslavačke županije, Tomašević je, u ime Uprave C.I.O.S. grupacije, posebno istaknula dugoročnu povezanost sa lokalnom zajednicom. C.I.O.S. u Sisku djeluje od 2001. godine, a u Sisku i okolici radi i živi 88 zaposlenika članica C.I.O.S. grupacije.

Respirator, vrijedan 250.000 kuna, doniralo je društvo CE-ZA-R d.o.o., članica C.I.O.S. Grupacije. Uređaj je namijenjen bolesnicima pogođenim COVID-19, ali i u slučajevima drugih bolesti kad je liječenje potrebno nastaviti upotrebom respiratora. Riječ je o naprednom respiratoru, jedinom uređaju na svijetu koji, prema potrebi i stanju pacijenta, sam podešava parametre mehaničke ventilacije, čime se u velikoj mjeri olakšava rad bolničkim djelatnicima.

 

 

C.I.O.S. pomaže nakon potresaC.I.O.S.-ova interpolacija: Vagon koji spaja održivost i inovativnost

Pretraži!

Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok