Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Lastovo/Zagreb, 12. rujna 2021. - Ekološka akcija Think Green, nakon Visa u lipnju, nastavila se na Lastovskom otočju, otkuda je četrdeset ronioca, tijekom 11. i 12. rujna, iz podmorja izvadilo šest tona otpada!

Uz ponajviše guma, plastike, građevinskog otpada i akumulatora, prikupljeno je i 400 vreća sitnog otpada, a čistila se trajektna luka Ubli, kamp Zaglav, otok Mrčara te Vejog i Malog laga.

Zagreb, 15. lipnja 2021. – Nakon niza uspješno održanih ekoloških akcija, članovi Ronilačkog kluba Roniti se mora - Zagreb uz pomoć UPA Rostrum - Split i RK Roniti se mora - Šibenik još će jednom podići svoju zastavu Think Green, od 19.-21. lipnja na otoku Visu u gradu Visu te od odbačenog otpada počistiti gradsku rivu, luku i plažu.

Zagreb, 05. svibnja 2021. – održana je stručno-poslovna konferencija posvećena gospodarenju otpadom “10. Croatia Waste Expo 2021.”. Ove se godine održava u nikada izazovnijim vremenima za sve gospodarske subjekte. Protekla godina dana pandemije snažno je utjecala na sve dionike poslovne scene u svijetu i Hrvatskoj, a i pred one koji se bave gospodarenjem otpadom stavila neke nove izazove. Unaprjeđenje sustava gospodarenja otpadom te dostizanje europskih ciljeva u oporabi otpada i dalje su izazov za Hrvatsku, ali sada u potpuno novim okolnostima.

Zagreb, 30.12.2020. - Nakon stavljanja na raspolaganje Sisačko-moslavačkom županu te gradonačelnicima Siska i Petrinje opreme i mehanizacije C.I.O.S. Grupacije za pomoć i podršku u sanaciji posljedica potresa, kamionima CE-ZA-R-a je stanovnicima područja pogođenih potresom iz Zagreba otpremljena žurna materijalna pomoć - voda, mlijeko i ostale prehrambene namirnice.

Pretraži!

Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok