Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Zagreb, 30.12.2020. - Nakon stavljanja na raspolaganje Sisačko-moslavačkom županu te gradonačelnicima Siska i Petrinje opreme i mehanizacije C.I.O.S. Grupacije za pomoć i podršku u sanaciji posljedica potresa, kamionima CE-ZA-R-a je stanovnicima područja pogođenih potresom iz Zagreba otpremljena žurna materijalna pomoć - voda, mlijeko i ostale prehrambene namirnice.

Zagreb, 24. studeni 2020. - Treću godinu zaredom, C.I.O.S. Grupacija je partner projekta Održivi gradovi - SMART CITY i ECO CITY u kojem se biraju najbolji gradovi u „pametnim“ politikama i politikama zaštite okoliša i održivog razvoja, koji je ove godine održan u organizaciji Hanza Medije, gradonačelnik.hr te agencije Apsolon.

Kukuljanovo, 21. listopada 2020. - predstavnici Metis d.d. i sindikata - Hrvatskog sindikata metalaca Hrvatske potpisali su novi Kolektivni ugovor, koji stupa na snagu 1. siječnja 2021. godine i vrijedi slijedeće četiri godine. Potpisivanje je organizirano u sjedištu Metisa u Kukuljanovu.

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok