Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Kukuljanovo, 21. listopada 2020. - predstavnici Metis d.d. i sindikata - Hrvatskog sindikata metalaca Hrvatske potpisali su novi Kolektivni ugovor, koji stupa na snagu 1. siječnja 2021. godine i vrijedi slijedeće četiri godine. Potpisivanje je organizirano u sjedištu Metisa u Kukuljanovu.

Kukuljanovo, 30. rujna 2020. – na inicijativu Uprave METIS d.d., na sjednici održanoj 28. rujna 2020. u sjedištu društva, pregovarački timovi METIS d.d. i Sindikata metalaca Hrvatske, Sindikalne podružnice METIS d.d. usuglasili su sadržaj novog Kolektivnog ugovora, za koji je utvrđeno da će stupiti na snagu 1. siječnja 2021. godine. Važeći Kolektivni ugovor potpisan je 1998. godine.

Zagreb, 24. lipnja 2020 - Tvrtka za gospodarenje otpadom Metis d.d. godišnje ulaže dva milijuna eura u razvoj poslovanja, a da postoje stabilne nacionalne strategije razvoja sektora ulagali bi i više, kazala je Marija Stanić, predsjednica uprave riječke tvrtke prilikom intervjua 1na1 koji je s njom, u sklopu konferencije 9. Croatia Waste Expo 2020. vodio Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Zagreb, 15. lipnja 2020 – C.I.O.S. Grupa, koja godišnje izdvaja više od dva milijuna kuna godišnje za projekte kojima je cilj unaprijediti kvalitetu života naših sugrađana, ove je godine odlučila donirati dvije naše bolnice suvremenim respiratorima, i to bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku te KB Sv. Duh u Zagrebu.

Sisak, 8. lipnja 2020. – Moderni respirator, donacija C.I.O.S. Grupacije Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, predan je na prigodnoj svečanosti, na kojoj su nazočili župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, ravnatelj bolnice Tomislav Dujmenović i predstavnici C.I.O.S. grupacije Tajana Tomašević i Boro Mioč.

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok